Bec UV-C 20W E27 Sterilizator cu Ozon , 20 - 25m2

169
  • Bec UV-C 20W E27  (20-25m2 dezinfectare)
  • Sterilizator cu Ozon 
  • Kill Bacterial
  • Kill Dust Mites 
  • Indepartați mirosul
  • Soclu E27
  • Cablu priza 220V 

Functie:

Kill Dust Mites: Acarienii de praf sunt creaturi minuscule, care sunt invizibile cu ochiul liber, pe pat, pernă, canapea, covor, sunt peste tot in casa și fac multe neplăceri: acarienii de praf mușca pielea oamenilor care produc mâncărime și roseață a pielii din cauza căreia creaza insomnii și disconfort. Raza UV-C poate ucide acarienii de praf imediat.

Kill Bacterial: Această lampă poate ucide cu ușurinta bacteriile : 

Mucegai, Staphylococcus aureus, E-coli, Pet parvovirus, virus gripal, etc. Lumina ultravioletă le va descompune în apă și oxigen.

Indepărtați mirosul: Aceasta lampă poate elimina mirosul precum mirosul afumat în bucătarie, mirosul din dormitor și mirosul din toaletă, din pantofar, din frigider, coș de gunoi etc. Razele UV-C pot ucide bacteriile care vor provoaca miros, iar ozonul va ucide rapid si descompune oxidativ substanțele cu mirosuri organice sau anorganice.

Aer curat: Poate descompune substanțele minuscule din aer, reduce alergenii care pot provoca astm și alergii, ucide contaminanții care provoacă răceli, fluxuri, alergii, infecții ale sinusurilor.

Caracteristici:

Tensiune: 220V

Putere: 20W

Baza lampii: E27

Lungime: aprox. 180 mm/50 mm/50 mm

Zona de dezinfectare: 20 W <= 20m²;

Perioada de expunere: 1-3 sesiuni sterilizare / saptamana

Sugerati timp de sterilizare: 30-60 minute o data

IMPORTANT:

UV-C Ray este daunator pentru ochi si piele, nu priviti lampa atunci cand se aprinde.
Oamenii / animalele de companie / plantele nu se pot expune la lumina.


Dupa utilizare, deoarece lampa a ucis o multime de bacterii in camera, va rugam sa deschideti geamurile si usile, lasati camera sa se aeriseasca 15 minute, apoi intrati.

159,00 RON 189,00 RON