Bec UV-C 20W UV-C & Ozon Sterilizator bacterian ultraviolete, E27 20-25m2

169

Bec UV-C 20W pentru Sterilizare, E27, 220V 

Functie:

Kill Dust Mites: Acarienii de praf sunt creaturi minuscule, care sunt invizibile la ochiul liber, pe pat, perna, canapea, covor, sunt peste tot in casa si fac multe prejudicii: acarienii de praf musca pielea oamenilor care produc mancarime si roseata a pielii din cauza careia nu pot dormi si creaza disconfort. Raza UV-C poate ucide acarienii de praf imediat.

Kill Bacterial: Aceasta lampa poate ucide cu usurinta bacteriile includ: mucegai, Staphylococcus aureus, E-coli, Pet parvovirus, virus gripal, etc. Lumina ultravioleta le va descompune in apa si oxigen.

Indepartati mirosul: Aceasta lampa poate elimina mirosul la fel ca mirosul afumat in bucatarie, mirosul moale in dormitor si mirosul rau din toaleta, dulapul de incaltaminte, frigider, cos de gunoi etc. Razele UV-C pot ucide bacteriile care vor provoaca miros, iar ozonul va ucide rapid si descompune oxidativ substantele cu mirosuri organice sau anorganice.

Aer curat: Poate descompune substantele minuscule din aer, reduce alergenii care pot provoca astm si alergii, Ucide contaminantii care provoaca raceli, fluxuri, alergii, infectii ale sinusurilor, face aerul mai proaspat.

Caracteristici:

Tip: Bec de dezinfectie germicida UV-C
Culoare emitatoare: violet albastrui
Forma material: Sticla
Tensiune: 220V
Putere: 20W
Baza lampii: E27
Lungime: aprox. 180 mm/50 mm/50 mm
Zona de dezinfectare: 20 W <= 20m²;
Perioada de expunere: 1-3 sesiuni sterilizare / saptamana
Sugerati timp de sterilizare: 30-60 minute o data

IMPORTANT:

UV-C Ray este daunator pentru ochi si piele, nu priviti lampa atunci cand se aprinde.
Oamenii / animalele de companie / plantele nu se pot expune la lumina.


Dupa utilizare, deoarece lampa a ucis o multime de bacterii in camera, va rugam sa deschideti geamurile si usile, lasati camera sa se aeriseasca 15 minute, apoi intrati.

169,00 RON 189,00 RON
Please select variants first